Musiken

Musik finns överallt i Filippinerna.
Gärna i mataffärerna.

Men Filippinerna är även här lite speciellt. Frånsett att musiken är en aningen för högt (eller tok-högt) så är musiken från en annan tid.

Idag hörde jag Elton John och Kiki Dee sjunga “Don’t go breaking my heart” med jag handlade mjölk. För er som nu kliar er i huvudet så får ni googla (ledtråd: titta på glasögonen). För mig blir det som att resa i en tidsmaskin. Filippinerna älskar mjuka låtar och gärna äldre 70 o 80-talare. Ibland undrar jag hur många gånger man kan spela “Total Eclipse of the heart” med Bonnie Tyler under en vecka.

Men i Filippinerna går det bra. Här är det som om tiden står stillla. Jag nynnar med i Elton John och Kiki Dees duett som om den släpptes igår.

Då och nu flyter samman.
Det är inte så tokigt ändå.

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *