Sista dagarna

Vi har tagit semester våra sista dagar i Filippinerna. Vi har åkt till grannön Negros och Sipalay. Där finns en strand och en resort som vi fastnat för och besökt flera gånger.

Det är rekreation efter intensiva dagar. Flytt och packning. Vilan behövs precis som arbetet. Själen får sträcka ut sig i full längd under solen (och regnmolnen). Själen har landat i kroppen igen och blivit hel.

Vila,
de sista dagarna.

Posted in Uncategorized.

One Comment

  1. o själen behöver tid att kommer efter, själen o alla minnen o erfarenheter ga°r inte o packa ihop sa° fort som kläder, böker, prylar… vad bra att ni fick de dagarna i Takakuka o jag önskar är att ni har flerar vilopunkter för att fa°r den tiden den behövs att kommer hem o “anpassar” sej igen i ett annorlunda värld o samhelet Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *