Bye, bye huset

Hej då huset!

Nu har vi lämnat huset som varit vårt hem de sista 4,5 åren. Nu bor vi på hotell istället. Idag lämnade vi bort de sista grejorna, hittade de sista legobitarna i ett hörn (lego kan verkligen tränga in i ett hus). Stället ligger lantligt med dessa kor som våra grannar. Vi har trivts.

Vi lämnade också bort vår hund. Hunden Odi skall till vår tyske granne Manfred som gett Odi den mera germanska och fornnodiska namnet Odin. Japp, så kan det gå.

När huset är tomt så saknar man det inte längre. Det är bara väggar, en stomme för liv. Det är innehållet som är viktigt. De vi kommer att sakna är grannar och vänner. Vi gick en sista sväng och sa hej då. Det var svårt, regnet hängde i luften för att understryka stämningen. Men vad att göra?

Vi har väntat på denna dag men jag tror säkert att jag skall till seminariet nästa vecka. Och gå i IFI kyrka på söndagarna. Kroppen har inte fattat än.

Men nu är huset ute ur leken. Bye, bye huset.

Posted in Uncategorized.

2 Comments

 1. 15 juni idag och jag antar att detta var sista inlägget i “asienblogg”. Vill passa på att önska er lycka till och tusen tack för alla härliga inlägg som jag har läst med stort nöje!
  Idag kommer de och packar våra 2 kubikmeter som ska med båt och på måndag säger vi bye bye! Håller med, det känns konstigt!
  Kram till er alla!

 2. Hej, tack för kommentarer!
  Wow, 2 kubik bara! Vi hade nog 20 kubik och lite möbler… Just nu sliter vi ur grejer ur packningen så att vi inte skall åka på för häftig övervikt på flyget.

  Lycka till med resan och alla avsked. Det tar tid och känns. Men det vore konstigt annars.
  Allt gott till ert nya liv i Uppsala!
  Fredrik o Sara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *