Varm korv

Landets president, Noynoy Aquino har varit i New York och premiärtalat i FN och träffat Barack Obama.

När landets förra president, Gloria Arroyo gjorde en liknande resa för ett år sedan, hamnade den ganska stora delegationen på en av de flottare restaurangerna i New York: Le Crique. Notan gick på 20 000 US dollar.

När Noynoy (t h) tog en lunch, (säkert medvetet inför fotograferna) blev det ett korvstånd i gathörnet. Hans mindre delegation fick också korv. Det påminde honom om hans tid i Boston, när familjen levde där i exil på 80-talet. Notan? 54 dollar.

“But (eating hotdogs is) actually one of the things you look forward to when you come to New York,” var hans kommentar.

Läs om korvlunchen här.

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *