Hej då Iloilo!

Idag var det sista dagen i Iloilo. Vi har bott på hotell de sista dagarna, f ö samma hotell som vi bodde på när vi kom hit för 4 år sedan. Vi gjode på samma sätt som när vi kom men nu sitter inte barnen i barnstolar längre.

Hotellet är sig likt och ligger mitt i centrala Iloilo. Vi har en bra utsikt över Iloilo med bergen mot Antique i bakgrunden.


Det har varit en vecka av avsked. Igår sa vi hejdå till de som stått oss närmast under åren: våra medarbetare hemma, vår chef på seminariet och grannar. Det kändes, men det är tårar av glädje eftersom vi kommer att sakna goda vänner. Vi har varit lyckligt lottade och träffat många goda människor under vår tid här.

Det är bara att tacka och ta emot.

Tack. Hej då.

Posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *